Kopen en bestellen

Mijn circulaire notitieboekjes zijn te koop bij twee fysieke winkels in Leeuwarden en binnenkort ook op Etsy.

Bij de Wilde Winkel in de Vijzelstraat kun je mijn boekjes bekijken en kopen. Deze winkel is van sociaal ondernemer Chantal Melching. Bij deze concept store kun je behalve duurzaam handgemaakte producten ook workshops volgen over werken met gerecyclede of natuurlijke materialen. In de Nieuwe Oosterstraat bij Jouw dagelijkse kost (de winkel voor lokale en duurzame boodschappen van Ronny en Monique) kun je ook mijn boekjes vinden. Lees meer hierover in mijn blogberichten: de Wilde Winkel en Jouw dagelijkse kost.

Bestellen

Wil je een (notitie)boekje op maat bestellen? Of een nieuw omslag voor een bestaand boekje? Dat kan!

Graag bespreek ik met jou het volgende:

  • formaat
  • soort papier (wit/creme/kleur) en gewicht (70-120 grs.)
  • blanco/gelinieerd/dots of met content (tekst of afbeeldingen)
  • bindwijze
  • omslag (papier, stof of anders)

Ook andere boeken, zoals een herinneringsboek of een boekje voor een bijzondere gelegenheid kan ik voor je maken of van een nieuw omslag voorzien.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op via mail@bijzondereboekjes.nl

De prijs is afhankelijk van bindwijze en soort en verwerking van het materiaal.