Kopen en bestellen

Mijn circulaire notitieboekjes zijn te koop bij Jouw dagelijkse kost, een winkel voor lokale duurzame boodschappen in de Nieuwe Oosterstraat 1c in Leeuwarden. Ronny en Monique van deze zaak werken rechtstreeks samen met kleinschalige en duurzame ondernemers uit de eigen regio. Voor meer info kun je kijken op hun Facebookpagina en website.

Vanaf eind november kun je mijn boekjes ook bekijken en verkrijgen in De Wilde Winkel in de Vijzelstraat 4 in Leeuwarden. Bovendien ben ik op 30 november in de Vijzelstraat aanwezig op de Wilde Wintermarkt.

Wil je een bijzonder notitie- of ander soort boekje bij mij bestellen? Of heb je zelf mooie dingen of teksten die je graag in boekvorm wilt bewaren? Of overleggen hoe ik voor jou persoonlijk een bijzonder boekje kan maken of vermaken: een relatiegeschenk, van of voor een bijzondere gelegenheid of iets anders? Ik hoor het graag!

Neem contact met mij op via mail@bijzondereboekjes.nl. Ik denk graag met je mee!