Open locatie atelier in Swichum

Kerkje van Swichum Ayttadyk 3, 9087 CD Swichum

Op de meeste dinsdagmiddagen van mei tot oktober ben ik aan het werk in het Kerkje van Swichum om divers materiaal te recyclen en er duurzame notitieboekjes van te maken. De kerk is dan geopend voor bezichtiging én je ziet mij aan het werk en kunt dan ook kennismaken met circulair boekbinden. Bovendien kun je dan verschillende soorten notitieboekjes bekijken en kopen.

Schaapscheerdag Stadskudde Noorderplantsoen

Noorderplantsoen Noorderplantsoen, Groningen

Markt met meerdere kramen ‘ambacht en duurzaamheid’ bij het schaapscheerdersfeest van de stadskudde in Groningen. Een selectie bijzondere boekjes is hier te zien en te koop.

Workshop notitieboekje maken met de cahiersteek

Kruid & Ambacht Rijksstraatweg 105, 9752 BA Haren (Gr.)

Workshop waarbij je met individuele begeleiding zelf aan de slag gaat om een uniek en duurzaam notitieboekje te maken met een origineel soort papier. In deze workshop leer je een vrij eenvoudige boekbindsteek waar je veel kanten mee uit kunt om dunne en wat dikkere boekjes te maken. Je eigen papier recyclen is ook mogelijk.

€35

Workshop circulair boekbinden

Kerkje van Swichum Ayttadyk 3, 9087 CD Swichum

Workshop waarbij je kennis maakt met de eerste beginselen van duurzaam boekbinden en de circulaire mogelijkheden. Je gaat aan de slag met een eenvoudige maar veelzijdige boekbindsteek om zelf een bijzonder notitieboekje te maken. Neem voor een persoonlijk tintje voor het omslag je eigen materiaal mee (folder, kaart, flyer, restje behang of ander mooi oud-papier).

€25

Workshop notitieboekje maken met de Franse kruissteek

Kruid & Ambacht Rijksstraatweg 105, 9752 BA Haren (Gr.)

Workshop waarbij je met individuele begeleiding zelf aan de slag gaat om een uniek en duurzaam notitieboekje te maken. Je eigen oud papier recyclen is ook mogelijk.

€35

Workshop notitieboekje maken met de Koptische binding

Kruid & Ambacht Rijksstraatweg 105, 9752 BA Haren (Gr.)

Workshop waarbij je met individuele begeleiding zelf aan de slag gaat om een uniek en duurzaam notitieboekje te maken met een veelzijdige boekbindsteek. Je kunt ook (je eigen) oud papier recyclen zoals tijdschriftomslagen en verpakkingsdoosjes.

€35