Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop circulair notitieboekje of agenda maken met de Koptische binding

12 november @ 13:00 - 16:30

- €35 – €40

Bij deze workshop maak je een notitieboekje met de Koptische binding. Met deze decoratieve steek kun je je goed uitleven bij het creatief verwerken van vrijwel alle soorten papier waaronder ook verpakkingsdoosjes en tijdschriftomslagen. Ideaal voor het maken van veelzijdige en unieke notitieboekjes.

Ter inspiratie neem ik een aantal voorbeeldboekjes mee en verder alle benodigdheden en het materiaal waarmee je je eigen unieke notitieboekje kunt maken. De boekbindsteek die je gaat leren is de Koptische binding, een decoratieve steek die er ook nog eens voor zorgt dat je notitieboek goed open blijft liggen bij gebruik.

Je mag ook je eigen (oud) papier meenemen, zoals tijdschriftomslagen en verpakkingsdoosjes. Je kunt ook een keuze maken uit de selectie omslagmateriaal die ik meeneem. En voor de inhoud voor je notitieboekje is er voldoende voorraad van verschillende soorten duurzaam notitiepapier beschikbaar.

Ook kun je kiezen voor bedrukt papier waarmee je je eigen agenda/planner voor 2023 kunt binden in twee indelingen: met de weekdagen verticaal op de linker bladzijden en ruimte voor notities op de rechter bladzijden of met de weekdagen verdeeld over twee bladzijden.

De workshop duurt ongeveer drie uur en is inclusief thee en wat lekkers. De kosten zijn 35 euro voor een notitieboekje in A6 formaat (15 bij 10,5 cm) en voor een agenda 40 euro in A5 formaat (21 bij 15 cm). Kijk voor meer info over workshops op mijn workshoppagina.

Maximaal aantal deelnemers: 4

Aanmelden voor deze workshop kan niet meer, want de workshop is vol. In het voorjaar komt er weer een mogelijkheid voor een workshop Koptische binding.

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€35 – €40
Evenement Categorie:
Site:
http://kruid-en-ambacht.nl/

Organisator

Trudie

Locatie

Kruid & Ambacht
Rijksstraatweg 105
9752 BA Haren (Gr.),
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€35 – €40
Evenement Categorie:
Site:
http://kruid-en-ambacht.nl/

Organisator

Trudie

Locatie

Kruid & Ambacht
Rijksstraatweg 105
9752 BA Haren (Gr.),
+ Google Maps