Laden Evenementen

« Alle evenementen

Workshop circulair boekbinden

26 januari 2023 @ 19:30 - 22:00

- €27,50

Wil je iets zinvols doen met afgeschreven maar nog mooi materiaal? Kom dan een bijzonder notitieboekje maken met een origineel (eigen) omslag en een vulling van duurzaam en circulair notitiepapier.

Je maakt kennis met de eerste beginselen van boekbinden en de circulaire mogelijkheden hiermee. Daarna kun je zelf aan de slag om je eigen unieke notitieboekje te maken met een eenvoudige maar veelzijdige boekbindsteek.

Het allerleukste is natuurlijk dat je met je eigen materiaal  het omslag maakt. Denk hierbij aan een mooie folder, poster, kaart, flyer, stukje behang enzovoort. Dus neem mee wat je denkt dat passend is voor een omslag voor je eigen bijzondere notitieboekje. En je mag best een paar dingen meenemen, ter plekke kijken we hoe je het zou kunnen gebruiken. Het formaat van het boekje dat je gaat maken is A6 (150 x 105 mm) of een beetje kleiner als dat zo uitkomt.

Voor deze workshop neem ik een aantal voorbeeldboekjes mee en verder alle benodigdheden die je nodig hebt om je eigen boekje te maken. Je kunt uit verschillende duurzame soorten notitiepapier kiezen waar je je boekje mee gaat vullen.

De workshop duurt ongeveer tweeënhalf uur en is inclusief iets te drinken en wat lekkers. De kosten daarvoor zijn 27,50 euro inclusief materiaal. Meer info over workshops op mijn workshoppagina.

Meld je aan voor de workshop via deze link.

In het voorjaar worden er weer nieuwe data gepland voor boekbindworkshops in Swichum.

Gegevens

Datum:
26 januari 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€27,50
Evenement Categorie:
Site:
https://kerkjevanswichum.nl

Locatie

Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
9087 CD Swichum,

Gegevens

Datum:
26 januari 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€27,50
Evenement Categorie:
Site:
https://kerkjevanswichum.nl

Locatie

Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3
9087 CD Swichum,