Over bijzondereboekjes.nl

Bijzondereboekjes.nl is een creatieve onderneming, gestart in 2019. Op de website zie je wat ik, Trudie Labuschagne, aan boekjes realiseer en wat er verder mogelijk is met bijzondere boekjes.

Notitieboekjes

Ik maak of vermaak onder andere notitieboekjes, zowel blanco als gelinieerd. Mijn notitieboekjes zijn soms bestaande notitieboekjes die ik van een uniek en persoonlijk omslag voorzie, maar vooral ontwerp ik zelf notitie- of schetsboekjes met een bijzondere uitstraling.

Tekstboekjes

Daarnaast vervaardig ik ook boekjes met bestaande content. Een uniek handgebonden boekje met bestaande tekst en/of beeld voorzien van een passend of verrassend omslag. Uitermate geschikt voor een persoonlijk en bijzonder cadeau, een tastbare herinnering of een relatiegeschenk.

Techniek en materiaal

Mijn boekjes zijn altijd handgemaakt en bestaan uit de meest uiteenlopende materialen, bovendien maak ik gebruik van verschillende soorten ambachtelijke technieken en bindwijzen. Bij voorkeur (her)gebruik ik bestaand materiaal of maak ik juist gebruik van nieuwe, bijzondere of zelfgemaakte onderdelen waardoor de boekjes die ik produceer stuk voor stuk uniek zijn.

Persoonlijk boekje op maat

Het is mogelijk om een (notitie)boekje door mij op maat te laten maken: een persoonlijk boekje in een formaat naar keuze met een bijzonder omslag en papiersoort voor het binnenwerk en eventueel met eigen content. Ook een foto- of receptieboek kan ik voor je maken, zelfs een relatiegeschenk of een herinneringsboek. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en altijd bespreekbaar. Kijk voor meer info bij Kopen en bestellen.