Algemene voorwaarden voor producten, diensten en activiteiten van bijzondereboekjes.nl

ALGEMEEN

 1. Bestelling voor een uniek handgemaakt product, dienst of activiteit geschiedt mondeling of door middel van een schriftelijke aanmelding via website of e-mail. Deze worden via e-mail bevestigd.
 2. Prijzen voor producten, diensten en activiteiten zijn vrijgesteld van BTW.
 3. Betaling van facturen geschiedt op bankrekening NL93 ASNB 0267 1925 84 t.n.v. bijzondereboekjes.nl onder vermelding van factuurnummer. Betaling van webwinkelbestellingen (fysieke producten en workshop- of cadeaubonnen) gaat via iDeal (Mollie). Betaling van fysieke producten in de notitieboekjeswinkel in de Blokhuispoort gaat via Zettle (pin) of contant.
 4. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Afhalen is zonder bijkomende kosten.
 5. De handgemaakte artikelen blijven eigendom van bijzondereboekjes.nl tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.
 6. bijzondereboekjes.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten voor.
 7. bijzondereboekjes is niet aansprakelijk voor:
 • schade aan personen en/of bezittingen (of vermissing van bezittingen) ontstaan tijdens activiteiten in het atelier van bijzondereboekjes.nl of elders.
 • schade aan personen en/of bezittingen ontstaan door gebruikmaking van diensten of producten van bijzondereboekjes.nl.

WEBWINKEL

 1. De prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse assortiment- en prijswijzigingen. Alle vermelde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.
 2. Bestellingen worden vooraf betaald via iDeal (Mollie). Als je anders wilt betalen, moet je even contact opnemen via e-mail of het contactformulier.
 3. Je krijgt altijd een e-mail ter bevestiging van je bestelling.
 4. Artikelen uit mijn webwinkel kunnen ook mondeling/telefonisch of schriftelijk/per e-mail besteld worden.
 5. De verzendkosten moeten juist worden aangegeven bij de bestelling. Eventuele aanvullende kosten kunnen in rekening gebracht worden. Hierover krijg je altijd bericht.
 6. Bestelde producten die in voorraad zijn worden meestal binnen een paar dagen verstuurd. Mocht dat door omstandigheden anders zijn, krijg je daarover bericht.
 7. Als je een product bestelt dat in nabestelling is, kan het even duren voordat het geproduceerd wordt (maximaal twee weken). Je krijgt altijd een reactie van mij met de beoogde termijn.
 8. Een nabestellingsproduct kan iets afwijken van het oorspronkelijke product in de webwinkel.
 9. Ik verzend de producten via PostNL na ontvangst van het verschuldigde bedrag.
 10. Producten uit de webwinkel kunnen binnen twee weken na aankoop worden geretourneerd of geruild, mits ongebruikt en onbeschadigd. Persoonlijke en op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Een voorafgaande kennisgeving per e-mail wordt op prijs gesteld.
 11. Bij een retourzending wordt alleen het bedrag van aankoop gerestitueerd.
 12. Retourzendingen dienen me te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden.
 13. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

WORKSHOP

 1. Inschrijving verplicht – na bevestiging – tot volledige betaling van het activiteitengeld. Als voor materiaalkosten een apart bedrag wordt genoemd, wordt dit contant verrekend tijdens de activiteit.
 2. Inschrijving voor de workshop, dienst of activiteit is pas definitief na bevestiging daarvan door het atelier.
 3. Bij annulering tot een week vóór aanvang van een workshop of activiteit krijg je het betaalde bedrag retour of je spreekt een nieuwe datum af voor een workshop of activiteit. Bij annulering na een week voor aanvang is restitutie niet meer mogelijk, tenzij schriftelijk overeen gekomen.
 4. Verzuim bij aangemelde activiteiten geeft géén recht op gedeeltelijke of gehele restitutie.
 5. Na bepaling van tijdstip worden de workshops vooraf betaald dmv een betaalverzoek die ik je stuur via e-mail of WhatsApp. In overleg kan dit eventueel ook via een contante betaling tijdens de workshop zelf.
 6. De workshops vinden plaats in mijn atelier in de Blokhuispoort in Leeuwarden (Blokhuisplein 40 H-vleugel cel 9), in mijn atelier in Wirdum Fr. (Lytse Buorren 14), bij Wolstudio Haren op het terrein van Donderboerkamp in Donderen (Norgerweg 219) of op een andere nader overeengekomen locatie.
 7. De kosten van een (basis)workshop bedragen vanaf 1 juli 2023 per persoon: 35 euro in de Blokhuispoort of in Donderboerkamp Als je een privé-workshop wilt volgen voor 1 tot 3 personen in de Blokhuispoort of in Wirdum bedraagt dat 40 euro per persoon. Als de workshop op een andere locatie plaatsvindt is de prijs 40 euro per persoon en daar komen per gelegenheid nog reiskosten bij (0,22 euro per km).
 8. Tijdens een workshop mag je gebruikmaken van het materiaal dat voor handen is. Het notitiepapier is blanco, mocht dat bedrukt zijn (bijvoorbeeld gelinieerd of voor een agenda), dan komen daar kosten bij.
 9. Tijdens een workshop is er ook tijd voor thee met iets lekkers erbij. Mocht je een allergie hebben, laat me dat dan voor die tijd weten, dan hou ik daar rekening mee.

AANSCHAF MATERIAAL OF WERKTUIG

 1. Tijdens een workshop of in een van mijn ateliers is het mogelijk om materiaal (papier, karton, garen, flesje lijm, elastiek) of werktuig (naalden, priem, lineaal, mesje) aan te schaffen.
 2. Prijzen zijn per stuk of per (deci)meter volgens een lijst met actuele prijzen.

 

(1 augustus 2023)