Algemene voorwaarden voor producten, diensten en activiteiten van bijzondereboekjes.nl

ALGEMEEN

 1. Bestelling voor een uniek handgemaakt product, dienst of activiteit geschiedt mondeling of door middel van een schriftelijke aanmelding via website of e-mail. Deze worden via e-mail bevestigd.
 2. Prijzen voor producten, diensten en activiteiten zijn vrijgesteld van BTW.
 3. Betaling van facturen geschiedt op bankrekening NL93 ASNB 0267 1925 84 t.n.v. bijzondereboekjes.nl onder vermelding van factuurnummer. Betaling van webwinkelbestellingen (fysieke producten en workshop- of cadeaubonnen) gaat via iDeal (Mollie).
 4. Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Afhalen is zonder bijkomende kosten.
 5. De handgemaakte artikelen blijven eigendom van bijzondereboekjes.nl tot volledige betaling heeft plaatsgevonden.
 6. bijzondereboekjes.nl behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten voor.
 7. bijzondereboekjes is niet aansprakelijk voor:
 • schade aan personen en/of bezittingen (of vermissing van bezittingen) ontstaan tijdens activiteiten in het atelier van bijzondereboekjes.nl of elders.
 • schade aan personen en/of bezittingen ontstaan door gebruikmaking van diensten of producten van bijzondereboekjes.nl.

WEBWINKEL

 1. De prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse assortiment- en prijswijzigingen. Alle vermelde prijzen zijn vrijgesteld van BTW.
 2. Bestellingen worden vooraf betaald via iDeal (Mollie). Als je anders wilt betalen, moet je even contact opnemen via e-mail of het contactformulier.
 3. Je krijgt altijd een e-mail ter bevestiging van je bestelling.
 4. Artikelen uit mijn webwinkel kunnen ook mondeling/telefonisch of schriftelijk/per e-mail besteld worden.
 5. De verzendkosten moeten juist worden aangegeven bij de bestelling. Eventuele aanvullende kosten kunnen in rekening gebracht worden. Hierover krijg je altijd bericht.
 6. Bestelde producten die in voorraad zijn worden meestal binnen een paar dagen verstuurd. Mocht dat door omstandigheden anders zijn, krijg je daarover bericht.
 7. Als je een product bestelt dat in nabestelling is, kan het even duren voordat het geproduceerd wordt (maximaal twee weken). Je krijgt altijd een reactie van mij met de beoogde termijn.
 8. Een nabestellingsproduct kan iets afwijken van het oorspronkelijke product in de webwinkel.
 9. Ik verzend de producten via PostNL na ontvangst van het verschuldigde bedrag.
 10. Producten uit de webwinkel kunnen binnen twee weken na aankoop worden geretourneerd of geruild, mits ongebruikt en onbeschadigd. Persoonlijke en op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Een voorafgaande kennisgeving per e-mail wordt op prijs gesteld.
 11. Bij een retourzending wordt alleen het bedrag van aankoop gerestitueerd.
 12. Retourzendingen dienen me te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan koper verzonden werden.
 13. Het risico van retourzendingen is nadrukkelijk voor de afzender.

WORKSHOP

 1. Inschrijving verplicht – na bevestiging – tot volledige betaling van het activiteitengeld. Als voor materiaalkosten een apart bedrag wordt genoemd, wordt dit contant verrekend tijdens de activiteit.
 2. Inschrijving voor de workshop, dienst of activiteit is pas definitief na bevestiging daarvan door het atelier.
 3. Bij annulering tot een week vóór aanvang van een workshop of activiteit krijg je het betaalde bedrag retour. Bij annulering na een week voor aanvang is restitutie niet meer mogelijk, tenzij schriftelijk overeen gekomen.
 4. Verzuim bij aangemelde activiteiten geeft géén recht op gedeeltelijke of gehele restitutie.
 5. Na bepaling van tijdstip worden de workshops vooraf betaald dmv een betaalverzoek die ik je stuur via e-mail. In overleg kan dit eventueel ook via een contante betaling tijdens de workshop zelf.
 6. De kosten van een workshop bedragen per persoon: 30 euro in mijn atelier in Wirdum, 35 of 40 euro bij Kruid & Ambacht in Haren Gr. en 27,50 euro in het Kerkje van Swichum. Als de workshop op een andere locatie plaatsvindt is de prijs 30 euro per persoon, maar daar komen per gelegenheid nog reiskosten bij (0,20 euro per km).
 7. Tijdens een workshop mag je gebruikmaken van het materiaal dat ik meegenomen heb. Het notitiepapier is blanco, mocht dat bedrukt zijn (bijvoorbeeld voor een agenda), dan komen daar kosten bij.
 8. Tijdens een workshop is er ook tijd voor thee, koffie of sapje met iets lekkers erbij. Mocht je een allergie hebben, laat me dat dan voor die tijd weten, dan hou ik daar rekening mee.

(10 augustus 2022)