Workshops

circulair en duurzaam boekbinden

Zelf aan de slag

Jeuken je handen bij het zien van mijn bijzondere boekjes en wil je aan de slag om zelf iets waardevols te maken door oud papier of oude kleding een nieuw leven te geven? Wil je een uniek notitieboekje maken met duurzaam en circulair papier als vulling en met een origineel omslag? En wil je kennismaken met verschillende boekbindtechnieken?

Thema en op maat

Je kunt bij mij een creatieve workshop circulair en duurzaam boekbinden doen. Ik geef thema workshops en individuele- en groepsworkshops op maat zodat je zelf je eigen favoriete notitieboekje kunt maken. Meer weten over het boekbinden en de materialen? Klik dan hier voor nadere informatie.

Workshop data

Op onderstaande locaties heb ik thema workshops voor het maken van circulaire notitieboekjes gepland. Meer info vind je in mijn agenda. Daarnaast kun je een workshop op maat afspreken in mijn atelier in Wirdum of Leeuwarden of op een locatie naar keuze.

Kruid & Ambacht in Haren (Gr.):

Stadsklooster Groningen bij Salmagundi’s:

  • zaterdagochtend of -middag 18 februari (basisworkshop)

Het Kerkje van Swichum: (basisworkshop circulair boekbinden)

  • nieuwe data volgen binnenkort

Blokhuispoort Leeuwarden:

  • nieuwe data volgen binnenkort

Binnenkort ook in de Molkfabryk in Burgum!

Interesse?

Toon je interesse of meld je aan voor een workshop via een van onderstaande knoppen. Daarna neem ik contact met je op voor nadere afspraken.

Mocht je na een paar dagen geen reactie hebben gekregen, stuur dan voor de zekerheid even een berichtje naar mail@bijzondereboekjes.nl