Een speciale selectie van mijn boekjes is te koop bij de volgende locaties:

Jouw Dagelijkse Kost

Nieuwe Oosterstraat 1c
8911 KM Leeuwarden

In deze winkel vind je lokale en duurzame boodschappen en leuke upcycle-cadeautjes. Eigenaren Ronny en Monique werken rechtstreeks samen met kleinschalige en duurzame leveranciers uit de eigen regio en daarom passen mijn boekjes goed bij hun assortiment. In deze winkel kun je een aantal van mijn notitieboekjes kopen. Dit zijn gelinieerde boekjes met harde kaft in A6-formaat, die ik heb bekleed met verschillende soorten gerecyclede papieren of stoffen.

Jouw Dagelijkse Kost is geopend van maandag t/m zaterdag.

Kruid & Ambacht

Rijksstraatweg 105
9752 BA Haren (Gr.)

Kruid & Ambacht is een winkel waar je allerlei producten kunt kopen van verschillende deelnemers. Het aanbod is zeer gevarieerd en je vindt er onder andere sieraden, zeepjes, kaarten, kleding, kaarsen, wol-producten, meubels en geneeskrachtige kruiden. Veel van deze producten zijn handgemaakt en uniek. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal ambachtelijk, duurzaam, biologisch of fair-trade geproduceerd zijn.

Als deelnemer bij Kruid & Ambacht zorg ik regelmatig voor weer nieuwe handgemaakte notitieboekjes in verschillende soorten en maten. Al mijn boekjes zijn gemaakt met gerecyclede materialen.

Meer weten over deze inspirerende winkel? Lees dan dit interview met eigenaar Marijke Eering.

Kruid & Ambacht is geopend van dinsdag t/m donderdag.