Een speciale selectie van mijn boekjes is te koop bij een aantal locaties in Friesland en Groningen.

Studio Ierde

Kleine Hoogstraat 9
8911 HD Leeuwarden

Studio Ierde is een conceptstore en keramiekwerkplaats met duurzame producten. Lydia is deze winkel en werkplaats begonnen uit liefde voor haar werk als keramist en  mooie duurzame en handgemaakte spullen uit Nederland. De producten die in haar winkel te koop zijn, heeft ze met zorg, aandacht en liefde uitgezocht.

De omslagen van mijn handgemaakte boekjes die bij Lydia’s winkel te koop zijn, zijn gemaakt van handgeschept en gemarmerd papier. Verder heb ik voor het binnenwerk zo veel mogelijk gebruikgemaakt van gecertificeerd en circulair papier dat onder andere gemaakt is van vezels van bijvoorbeeld olifantsgras of tomatenplanten en geproduceerd in Nederland.

Studio Ierde is geopend van woensdag t/m vrijdag van 11 tot 18 uur en zaterdag van 11 tot 17 uur.

Jouw Dagelijkse Kost

Nieuwe Oosterstraat 1c
8911 KM Leeuwarden

In deze winkel vind je lokale en duurzame boodschappen en leuke upcycle-cadeautjes. Eigenaren Ronny en Monique werken rechtstreeks samen met kleinschalige en duurzame leveranciers uit de eigen regio en daarom passen mijn boekjes goed bij hun assortiment. In deze winkel kun je een aantal van mijn notitieboekjes kopen. Dit zijn gelinieerde boekjes met harde kaft in A6-formaat, die ik heb bekleed met verschillende soorten gerecyclede papieren of stoffen.

Jouw Dagelijkse Kost is geopend van maandag t/m zaterdag.

Kruid & Ambacht

Rijksstraatweg 105
9752 BA Haren (Gr.)

Kruid & Ambacht is een winkel waar je allerlei producten kunt kopen van verschillende deelnemers. Het aanbod is zeer gevarieerd en je vindt er onder andere sieraden, zeepjes, kaarten, kleding, kaarsen, wol-producten, meubels en geneeskrachtige kruiden. Veel van deze producten zijn handgemaakt en uniek. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal ambachtelijk, duurzaam, biologisch of fair-trade geproduceerd zijn.

Als deelnemer bij Kruid & Ambacht zorg ik regelmatig voor weer nieuwe handgemaakte notitieboekjes in verschillende soorten en maten. Al mijn boekjes zijn gemaakt met gerecyclede materialen.

Meer weten over deze inspirerende winkel? Lees dan dit interview met eigenaar Marijke Eering.

Kruid & Ambacht is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur.