Een speciale selectie van mijn boekjes is te koop bij een aantal locaties in Groningen en Friesland.

Kruid & Ambacht

Rijksstraatweg 105
9752 BA Haren (Gr.)

Kruid & Ambacht is een winkel waar je allerlei producten kunt kopen van verschillende deelnemers. Het aanbod is zeer gevarieerd en je vindt er onder andere sieraden, zeepjes, kaarten, kleding, kaarsen, wol-producten, meubels en geneeskrachtige kruiden. Veel van deze producten zijn handgemaakt en uniek. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal ambachtelijk, duurzaam, biologisch of fair-trade geproduceerd zijn.

Als deelnemer bij Kruid & Ambacht zorg ik regelmatig voor weer nieuwe handgemaakte notitieboekjes in verschillende soorten en maten.

Workshops

Bij Kruid & Ambacht kun je ook leuke workshops volgen waaronder workshops circulair en duurzaam boekbinden. Tijdens zo’n workshop (van 13:30 tot 16:30 uur) maak je een uniek notitieboekje met gebruikmaking van gerecyclede materialen en bijzonder, circulair en duurzaam notitiepapier. Bovendien kun je een keuze maken uit verschillende boekbindmethoden:

  • zaterdag 14 augustus (cahiersteek)
  • dinsdag 31 augustus (Franse kruissteek)
  • vrijdag 1 oktober (Koptische binding)

Kijk voor meer info op mijn workshoppagina.

Meer weten over deze inspirerende winkel? Lees dan dit interview met eigenaar Marijke Eering.

Kruid & Ambacht is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Wellnesspraktijk Binnenstebuijten

Buorren 49
9089 BJ  Wytgaard

De Wellnesspraktijk van Ivonne bestaat uit een holistische schoonheidssalon en massagepraktijk waarbij je persoonlijke aandacht krijgt en puur verwend wordt met biologische Weleda-producten. Ook kun je er terecht voor een voetreflexmassage of voor een dagdeel ontspanning in haar Finse sauna voor twee tot max. vier personen (evt. met lunch- of high tea-arrangement).

De boekjes die bij Ivonne te koop zijn, heb ik gemaakt van oude FLOW-Magazines en lege doosjes Weleda-producten uit haar praktijk. De kleine schriftjes zijn bovendien gebonden met de touwtjes van de theezakjes die uit haar praktijk komen. Voor het binnenwerk van de boekjes heb ik zo veel mogelijk gebruikgemaakt van gecertificeerd en circulair papier dat onder andere gemaakt is van vezels van bijvoorbeeld olifantsgras of tomatenplanten en geproduceerd in Nederland.

Wellnesspraktijk Binnenstebuijten is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en op afspraak.

Jouw Dagelijkse Kost

Nieuwe Oosterstraat 1c
8911 KM Leeuwarden

In deze winkel vind je lokale en duurzame boodschappen en leuke upcycle-cadeautjes. Eigenaren Ronny en Monique werken rechtstreeks samen met kleinschalige en duurzame leveranciers uit de eigen regio en daarom passen mijn boekjes goed bij hun assortiment. In deze winkel kun je een aantal van mijn notitieboekjes kopen. Dit zijn gelinieerde boekjes met harde kaft in A6-formaat, die ik heb bekleed met verschillende soorten gerecyclede papieren of stoffen. Ook zijn daar luciferdoosjeboekjes te vinden in verschillende formaten.

Jouw Dagelijkse Kost is geopend van dinsdag t/m zaterdag.