Circulair ondernemen

In de juni editie van de Friesland Post stond een leuk artikel over circulair ondernemen geschreven door Binnita Spoelman. Dat zomernummer van het Friese tijdschrift werd in de social media als volgt geïntroduceerd:

Daar is ‘ie dan, de juni editie van de Friesland Post! Je vindt hem nu in de schappen van de winkels of op je deurmat. Droom weg met de verhalen van mensen die wonen in een camper, ark of tiny house en altijd een beetje op vakantie zijn. Reis met wielrenner Rick Nobel de wereld over of laat je inspireren door Trudie Labuschagne en haar bijzondere handgemaakte boekjes.

In deze editie staat Terschelling centraal, dus je ontdekt de mooiste fotoplekjes, actieve uitjes en natuurlijk de zelfgebouwde markante woning van Meta en Willem op het prachtige eiland. Geniet van de zomer!
In deze editie o.a.: ricknobel @bijzondereboekjes @baaideduunwonen @vvvterschelling

Artikel in de Friesland Post

Voor het interview is Binnita bij mij langs geweest en het resultaat is een hele mooie reportage geworden. Ik vond het erg leuk om te mogen vertellen wat ik allemaal aan het doen ben en het is natuurlijk helemaal mooi als ik daarmee anderen ook weer kan inspireren.

Fotograaf Tom Coehoorn heeft treffende foto’s van mij en mijn werk gemaakt. Dit gebeurde zowel in mijn atelier in Wirdum als in het kerkje van Swichum waar ik deze zomer regelmatig op dinsdagmiddagen op locatie aan het werk ben. Het volledige artikel (pdf) is hieronder te lezen door te klikken op de afbeelding.