CV van Trudie

Opleiding

Mijn schooltijd heb ik doorlopen in Groningen en Haren. Begin jaren tachtig ben ik grafisch geschoold en daarna academisch opgeleid als theoloog in Groningen. Ook heb ik tijdens mijn studie een onderwijsbevoegdheid behaald. Later heb ik bij de Vakopleiding Boekenbranche de cursussen Redigeren, Uitgeverij en Bureauredactie gevolgd.

Werkervaring

In de jaren tachtig bond ik naast mijn studie boeken en tijdschriften en sinds de jaren negentig heb ik gewerkt als docent godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming in Stadskanaal, Groningen en Leeuwarden. Ook werkte ik als tekstredacteur bij een tekstbureau, als bureauredacteur bij een uitgeverij in Heerenveen en als webmaster. Daarnaast ben ik in Leeuwarden winkelmedewerker geweest bij een kantoorvakhandel en webshopmedewerker bij een webshop voor schoolspullen. In mijn dorp Wirdum was ik een paar jaar actief als coördinator voor de uitleenpost van de bibliotheek en als redactielid van de dorpskrant.

Tegenwoordig

Tegenwoordig ben ik hoofdzakelijk weer creatief actief met het maken van boeken en geef ik workshops in circulair boekbinden.

Meer weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-pagina.