CV van Trudie

Opleiding

Mijn schooltijd heb ik doorlopen in Groningen en Haren. Begin jaren tachtig ben ik grafisch geschoold en daarna academisch opgeleid als theoloog in Groningen. Ook heb ik tijdens mijn studie een onderwijsbevoegdheid behaald. Later heb ik bij de Vakopleiding Boekenbranche in Amsterdam de cursussen Redigeren, Uitgeverij en Bureauredactie gevolgd.

Werkervaring

Vanaf begin jaren tachtig bond ik naast mijn studie boeken en tijdschriften in en bleef dat doen sinds ik vanaf de jaren negentig werkte als docent godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming in Stadskanaal, Groningen en Leeuwarden. Ook heb ik een paar jaar gewerkt als tekstredacteur bij een tekstbureau, als bureauredacteur bij een uitgeverij in Heerenveen en als webmaster. Daarnaast ben ik in Leeuwarden winkelmedewerker geweest bij een kantoorvakhandel en webshopmedewerker bij een webshop voor schoolspullen. In mijn dorp Wirdum was ik een paar jaar actief als coördinator voor de uitleenpost van de bibliotheek en redactielid van de dorpskrant.

Tegenwoordig

Tegenwoordig ben ik hoofdzakelijk creatief actief met het maken van unieke notitieboekjes met duurzame materialen en geef ik workshops circulair boekbinden.

Meer weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-pagina.