Open locatie atelier Swichum

Kerkje van Swichum Ayttadyk 3, 9087 CD Swichum

Op de meeste dinsdagmiddagen van mei tot oktober ben ik aan het werk in het Kerkje van Swichum om divers materiaal te recyclen en er duurzame notitieboekjes van te maken. De kerk is dan geopend voor bezichtiging én je ziet mij aan het werk en kunt dan ook kennismaken met circulair boekbinden. Bovendien kun je dan verschillende soorten notitieboekjes bekijken en kopen.

Workshop circulair boekbinden

Kerkje van Swichum Ayttadyk 3, 9087 CD Swichum

Workshop waarbij je kennis maakt met de eerste beginselen van duurzaam boekbinden en de circulaire mogelijkheden. Je gaat aan de slag met een eenvoudige maar veelzijdige boekbindsteek om zelf een bijzonder notitieboekje te maken. Neem voor een persoonlijk tintje voor het omslag je eigen materiaal mee (folder, kaart, flyer, restje behang of ander mooi oud-papier).

€25

Workshop circulair notitieboekje maken met de Koptische binding

Kruid & Ambacht Rijksstraatweg 105, 9752 BA Haren (Gr.)

Workshop waarbij je met individuele begeleiding zelf aan de slag gaat om een uniek en duurzaam notitieboekje te maken met een veelzijdige boekbindsteek. Je kunt ook (je eigen) oud papier recyclen zoals tijdschriftomslagen en verpakkingsdoosjes.

€35

Duurzame kunst- en ambachtenmarkt

Laurentiuskerk Baflo Kostersgang 8, Baflo

Markt met kunst en gebruiksvoorwerpen die gemaakt zijn met materialen die al eeuwenlang in Noord Nederland gebruikt worden, zoals wol, vlas, klei en hout. Maar ook met andere natuurmaterialen en restproducten/afvalmateriaal. Op deze markt kom je ook mijn circulaire notitieboekjes tegen.