Eerder vertelde ik al eens over een leuke ontmoeting met Ithran en Danita van Stadshout Leeuwarden omdat ze voor mij een heel mooi bedrijfsnaambordje hebben gemaakt. Inmiddels kan ik vermelden dat er een leuke samenwerking tot stand is gekomen omdat ik mooie lokale houtjes van Stadshout mag gebruiken voor de kaftjes van mijn notitieboekjes! Bovendien willen ze de kaftjes brandmerken met hun mooie logo!

Op mijn Socials (Facebook en Instagram) heb ik een prototype gepost. Een heel bijzonder en vooral uniek notitieboekje.

Daarna heb ik nog meer van dit soort notitieboekjes gemaakt en hebben ze ook hun weg gevonden naar mijn winkel. Deze boekjes zijn gemaakt met lokaal hout van platanen die de gemeente Leeuwarden in het centrum van de stad heeft gekapt om plaatst te maken voor de bouw van bioscoop Pathé.

Stadshout Leeuwarden redt dit soort lokale hout van de versnipperaar en geeft het een tweede leven door het te verwerken tot prachtige nieuwe producten.

Inmiddels heb ik bijna al mijn prototypes verkocht en zijn er nieuwe in de maak in verschillende formaten (60×70/105×80/120×85 mm) en met verschillende kleuren garen (o.a. bruin, groen, zwart).

De houten kaften zijn gebrandmerkt met stempels van Stadshout Leeuwarden, maar als je een ander logo of een persoonlijke tekst erop wilt hebben, kan dat!

Als je zo’n bijzonder houten boekje wilt bestellen, neem dan contact op via mijn contactformulier.