,

Bijzonder boekje voor gulle gevers

Leuke eindejaarsactie deze maand van het tijdschrift waarmee ik van oude jaargangen al veel boekjes heb gemaakt. Het tijdschrift heeft ook nog eens zinvolle inhoud en als je deze maand Tijdschrift Noorderbreedte met een gift bedankt voor het werk als onafhankelijk journalistiek medium, krijgt een bijzonder boekje cadeau!

Voor deze actie heb ik een mooi voorraadje unieke boekjes gemaakt in verschillende soorten en formaten. Hierbij heb ik niet alleen dankbaar gebruik gemaakt van de mooie omslagen en binnenkanten, maar ook van hun (oude) folders en aanmeldingskaarten. Voor de binnenkanten van de notitieboekjes gebruikte ik goed beschrijfbaar en duurzaam papier waarin olifantsgras in verwerkt is of vezels van tomatenplanten uit Nederlandse kassen.

In het decembernummer staat overigens ook een portret over mij geschreven door Ellis Ellenbroek. De prachtige foto die erbij staat is gemaakt door Sebastiaan Rodenhuis. Lees het portret hier.

Als het noordelijke landschap je lief is en je het belangrijk vindt dat Tijdschrift Noorderbreedte zijn werk als onafhankelijk journalistiek medium kan blijven doen, bedank ze dan met een gift.